ДПС ще подкрепи вота на недоверие

24 Януари 2018 | 08:26
0 коментара
Политика

ДПС ще подкрепи категорично вотът на недоверие, но досега изказващите се колеги профанизираха и снижиха нивото на дебата, заяви Джейхан Ибрямов от движението.

„Корупцията е само една от последиците на типа абсурдно управление. Причините е този пагубен и опасен модел, който не предлага ясна визия и стратегия за управление. Така самият модел предразполага към корупция“, убеден е депутатът от ДПС.

Имаме двама вицепремиери от националистическите формации. Единият стана известен с това да ликвидира шума в Слънчев бряг, но същият не видя масовото разпространение на националсоциалистически сувенири в подлезите на София, допълни Ибрямов.

Йордан Цонев допълни, че дебатът се превърнал в отрицание на целите, които са били поставени. Да запазим уважение към тези, които ни гледат и слушат, призова той. Да прекратите заседанието докато не дойда премиерът, настоя от своя страна Георги Гьоков от БСП. Няма да го прекратя тук са всички министри, осигурен е състав на МС и заседанието трябва да продължи, настоя председателя на парламента Цвета Караянчева. Няма как да продължи заседанието без премиера. Аз имам преки въпроси към него, когато става въпрос към него.

Корупцията, когато жената на главния секретар на МВР придоби банка, това корупция ли е?, запита и Антон Кутрев от левицата. Той израсна много беше шеф на охранителна фирма, ама стана министър-председател, допълни Кутев. Лъчезар Иванов, ГЕРБ, настоя, че ГЕРБ е на терен от 2009 г., а корупцията не започва от 2009 г. /БГНЕС

Добавете Вашия коментар

TOP