Домусчиев: Аз съм виновен за проблемите в Левски и ЦСКА!

10 Декември 2018 | 08:47
0 коментара
Спорт

Собственикът на Лудогорец - Кирил Домусчиев, е категоричен, че Левски и ЦСКА не трябва да търсят причина за неуспехите си извън техните клубове. Бизнесменът обясни пред Канал 3, че съдиите ще започнат да тенденциозно за "сини" и "червени", тъй като са поставени под натиск.

“Клубовете с претенции и по-голяма фенска маса, винаги търсят вината извън клуба. Домусчиев е виновен за всичко. Затова, че там е объркана селекцията, треньорът е объркал нещата и, че не се инвестира в развитието на клубовете. Искам да попитам колко пари са инвестирали в стадионите и тренировъчните си комплекси Левски, ЦСКА и държавният Берое? Къде точно са им проблемите? Колко пари са инвестирали за децата? Проблемите са им при тях самите. Така, че да си ги намерят! Нали гледахте вчерашния мач на Левски. Чист гол не зачетоха на Етър. Миналият мач каква дузпа дадоха на Левски?", започна Домусчиев.

"Сега аз трябва ли да нападам Спас Русев и да го обвинявам за всичко, включително и за съдиите? Реферите ще започнат да свирят тенденциозно за Левски и ЦСКА, защото са поставени под натиск. Това мен не ме интересува, защото тази тема не е важна. За мен е важно отборът ми да играе добре и да има добра селекция. Доволен съм от работата на Тони Здравков с наличния потенциал, с който разполага. Докато се справя добре, ще бъде треньор", добави собственикът на Лудогорец.Пирин спорт

Добавете Вашия коментар

TOP