Домашният елексир, от който се отслабва нощем, докато спим (РЕЦЕПТА)

23 Ноември 2018 | 18:33
0 коментара
Любопитно

За този домашен елексир за здраве и красота ходят истински легенди! Те разказват, че след като сте пили такава напитка преди лягане, на сутринта усещате, че ви залива вълна на здраве и сила. 

Множество отзиви за тази напитка я посочват като едно от най добрите средства за бързо и ефикасно отслабване.

Тази рецепта за отслабване е толкова лесна и ефикасна, че е истинска находка за тези, които наистина искат бързо да се отърват от няколко допълнителни сантиметра по талията и лесно да облекат любимата си рокля! И, най-важно, без да се навреди на здравето. Не кошмари диети и изтощителни тренировки - 2 седмици разтоварващ режим с вълшебната напитка вършат чудеса. 

РЕЦЕПТА:
Кисело мляко с канела за отслабване

СЪСТАВКИ:
250 ml кисело мляко (1,5% мсленост)
1 ч.л. мед
1/2 ч. л. смляна канела
1/2 ч. л зелен джинджифил

ПОДГОТОВКА И КОНСУМАЦИЯ
Добавете мед и подправките към киселото мляко и ефира и го оставете за 15 минути.

След това мисирайте напитката и я сервирайте в чайни чаши. 
Това е всичко! 

Употребявайте напитката по време на разтоварващия ден на гладно или в съчетание с експресна диета в продължение на 2 седмици. 

Ще видите, че три или дори пет килограма ще изчезнат моментално. Така ще сте в абсолютна форма за ЧНГ. 

За да увеличите ефекта, можете да добавите червен пипер към киселото мляко, а за да обуздаете апетита си, поставете настържете ябълки в напитката.

ПРАВИЛА ЗА ПРАВИЛНО ОТСЛАБВАНЕ 

Яжте често, а именно 5 пъти на ден, на всеки 2-3 часа. Честото, но скромно хранене ще помогне много на диетата ви. Имайте предвид, че през първата половина на деня в диетата трябва да преобладават въглехидрати (пълнозърнести храни, плодове, мед), а втората - продукти, богати на протеин и мазнини (месо, риба, млечни продукти).

Основните храни в диетата са зеленчуци, зърнени храни, яйца, постно месо (пиле, пуйка), риба, млечни продукти, ядки и храни, богати на витамини и ненаситени мастни киселини.

Диетата трябва да бъде възможно най-разнообразна и да включва консумацията на достатъчно количество белтъчини, мазнини и въглехидрати. Последните, между другото, трябва да бъдат около 50% от общата дажба: около 250 грама (зърнени култури, зеленчуци, плодове), 50 грама от които - прости въглехидрати (сушени плодове, мед).

25% от диетата трябва да бъдат протеини (постно месо, риба, яйчен белтък, млечни продукти) и същото количество - мазнини (растителни масла, мастни риби, ядки, авокадо).

Контролирайте времето! Последното хранене трябва да е 3-4 часа преди лягане, а не "след 18:00 часа катинар на устата". Ако обикновено лягате в 23:00 часа, тогава вечерята трябва да е на 19-20 часа. Ако по това време посещавате фитнес, то след тренировката може за похапнете лека зеленчукова салата, ябълка или айран, например. 

Не забравяйте за здравословния режим на пиене на вода. Чаша топла вода на празен стомах и 2-2,5 литра през деня ще облекчи подпухналостта, ще придаде здравословен тен, ще предотврати появата на лоши торбички под очите, ще помогне да се регулира храненето и предотврати преждевременното стареене.
кефир с канела и джинджифил

Kиселото мляко ще помогне за подобряване на храносмилането, канелата ще даде стройност и лекота, а джинджифилът пълни тялото със сила и здраве. А когато една компания от лечебни продукти се окаже в една чаша, всеки губи тегло, става по-млад и става здрав! Особено, ако от време на време пиете от тази чудо-напитка вместо обилна вечеря./zdrave.to

Добавете Вашия коментар

TOP