Доктор Хинова от „Откраднат живот“ част от баскетболния ден в София

12 Септември 2017 | 22:47
0 коментара
Спорт

Едно от най-популярните и обичани, а и красиви лица, от малкия екран у нас напоследък – актрисата и манекенка Десислава Бакърджиева, ще се включи в Баскетболния ден на 17 септември, съобщават от родната федерация.

Красавицата, нашумяла с ролите си на д-р Хинова в “Откраднат живот“, Нели Иванова от “Стъклен дом“, Диана Арнаудова от “Фамилия“ и още много други, ще влезе в ролята на жури, или по-точно на съдия в демонстративния мач между Ветерани и Журналисти в рамките на Баскетболния ден в Деня на София. Шоуто между пишещи и коментиращи и бивши величия на терена ще започне в 11.30 в зала “Универсиада“, в столицата и ще предложи истинско шоу и урок по история на баскетбола на участници и фенове.

Малко хора знаят, че актрисата, макар и носител на черен колан по карате, всъщност има сериозна баскетболна жилка. Нейн баща е бившият рефер и настоящ дежурен представител на българската федерация Иван Бакърджиев. Деси Бакърджиева ще помага в съдийската тройка за мача на две не по-малко популярни имена, макар и само в баскетболните среди. Със свирка в уста на терена ще се върне един от най-добрите ни съдии в миналото Ангел Иванов. В тройката ще участва и колегата Любомир Нешев.

Билетите за първия Баскетболен ден у нас вече са в продажба. Пропуските за двубоите за Суперкупата при мъжете, мачовете между най-добрите играчи в А група и ВGO Software Баскетболна Лига, както и сблъсъците между треньори и съдии и журналисти и ветерани са с цени съответно 6 лв. за възрастни, 3 лв. за ученици. Деца до 12 години ще влизат безплатно.

Билетите вече могат да бъдат закупени в мрежите на Ticket Pro, както и онлайн на www.ticketpro.bg

Мачовете по мини баскетбол от 09.00 до 11.30 ч. са с вход свободен. Всички средства от продажбата на билети ще бъдат предоставени за инициативата на Виваком „Жълти стотинки“.

Добавете Вашия коментар

TOP