Доброто дело: Николай Томанов дарява златния си медал, за да помогне на Жоро

26 Януари 2020 | 10:59
0 коментара
Общество

Спортистът дарява златен медал на търга в помощ на Жоро. От няколко месеца благоевградчани са обединени в кауза Да помогнем на Жоро.

 Георги Караджов  беше диагностициран с рак на хранопровода и стомаха през януари 2018 година. През февруари му бе направена операция, а след нея премина 15 курса химиотерапия. За съжаление, проведеното лечение нямаше резултат. В момента се провежда стабилизиране на организма, което включва: Витамини, храна, антибиотици, обезболяващи… Средствата, с които разполага младото семейство са крайно недостатъчни за провеждане на необходимото лечение.  Редица благотворителни концерти и базари се проведоха в Благоевград. В момента тече и онлайн търг на различни вещи, предмети и аксесоари, като събраните суми отиват отново в помощ на Жоро.

Николай Томанов е познат на всички в Благоевград освен добър спортист, той е момчето, което хвана богоявленския кръст на Йордановден. Брат е на Станислав Томанов, който също дари своя медал на търг отново за такава кампания. Голямото сърце и добрината са семейна черта, виждаме примера.

Ето едно послание от социалната мрежа за младия мъж:

Един Човек с голямо сърце- Николай Томанов дарява своя така жадуван ЗЛАТЕН МЕДАЛ от Световното първенство по таекуондо, Пловдив 2019г., за да помогне на Жоро и неговото семейство! Ники, гордея се, че те познавам!
Нека Жоро продължи да се подобрява, а ние да помагаме!
Начална цена-150 лв, край на търга 28.01.2020г.

Добавете Вашия коментар

TOP