Дни на успеха „Предизвикай се“ ще се проведат в Петрич

06 Октомври 2018 | 13:16
0 коментара
Общество

На 11 и 12 октомври в общинската зала в град Петрич ще се състои първото издание на мотивационния форум - Дни на успеха „Предизвикай се“.

По време на двудневното събитие, лектори от различни професионални направления ще споделят своя професионален опит, ще дават практически съвети на присъстващите, както и полезна информация за стажантски програми. Сред лекторите ще бъдат: инж.Ивелина Джамбазова, търговски директор на Метикс, Станислав Ласков директор на Стримона Груп, адв.Борис Харизанов, д-р Методи Хлебаров, Бистра Илиева управител на Консултантска къща DARBI, Светослав Лобошки, Валентин Цветков - Главен обучаваш коафьор на LÒreal за България, Шеф Петър Петров и др.

Основен фокус ще бъдат личните истории и мотивация за успех. След всяка презентация ще има дискусия. Целта на формата е да запознае младите с възможностите, които дава малкия град за развитие и споделяне на опита на вече успелите в дадена сфера.

Всички лектори ще предоставят възможност на избрани участници да стажуват в техните фирми или да прекарат един работен ден с тях, за да се запознаят отблизо с дейността им. Мисията на община Петрич е създаване и задържане на висококвалифицирани кадри в малкия град.

Добавете Вашия коментар

TOP