Дневен хороскоп за 15 ноември

15 Ноември 2018 | 06:40
0 коментара
Любопитно

Овен -Днес бъдете внимателни при спазването на границите. Всякакъв вид излишества сега може да ви навредят. В края на деня ви очаква приятна изненада.

Телец -Това е ден, в който няма да остане разочаровани и ще бъдат изпълнени всичките ви желания. В края на деня внимавайте да не прекалите с харченето на пари или да не загубите портфейла си.

Близнаци- Ще ви е трудно да се придържате към реалността и най-голямата ви задача е да направите така, че това да не ви личи.

Рак- Този четвъртък се откажете от преследването на лични цели. Сега е време да вложите повече в любовните отношения и да се погрижите за партньора ви.

Лъв -Денят не е подходящ за любовни обяснения. Може да получите и претенции от страна на партньора ви. Опитайте се да разрешите въпроса възможно най-хладнокръвно.

Дева -През този ден бъдете внимателни да не ви подведат с оферта за пътуване в чужбина. Не бързайте да подписвате нищо и да давате категорични отговори.

Везни- Днес ще постигнете много, но само ако проявите достатъчно настойчивост. Опитайте още през първата половина на деня да свършите всичко важно.   Скорпион+ Днес ще може да направите всичко, което си наумите. Денят ще е успешен за всякакви бизнес начинания и любовни авантюри.

Стрелец -Днес ще бъдете приятно изненадани от ваши близки хора. Отдайте необходимото внимание и не пестете думи, за да изразите благодарността си. Козирог- Днес ще имате достатъчно свободно време, в което да опитате ваш нов начин за справяне с нещата. Използвайте момента, че останалите са заети с друго, за да направите първите опити.

Водолей+ Денят ще ви даде поле за изява. Не се колебайте да представите поне 1-2 от положителните ви качества. Ще спечелите и нов приятел.

Риби +Не позволявайте нищо да застане на пътя ви. С много малко усилия и добри доводи ще разчистите пред себе си за дълго време, така че не колебайте да сте по-хладнокръвни. 

Добавете Вашия коментар

TOP