Джипът на кмета Г. Икономов пламна пред фамилната къща в Разлог, полицията разследва умишлен палеж

14 Декември 2018 | 08:12
9 коментара
Общество

Джипът на кмета на Банско Георги Икономов е запален в нощта на събота срещу неделя. За късмет огънят е забелязан в съвсем ранен етап от съседи, които незабавно подали сигнал и на място се отзовал екип от РСПБЗН – Разлог, който потушил огъня.

Щетите върху автомобила са в предна лява част. Обгорели са гумата, калникът и фарът на возилото. Органите на реда работят по версия за палеж, но на този етап няма установен и задържан извършител. По случая има образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 330, ал. 1 от Наказателния кодекс.

Сигналът за пожар е подаден около 02:30 часа на 09.12.2018 година. Джипът „Мицубиши Паджеро“ е бил паркиран пред къщата на съпругата на градоначалника, на улица „Георги Сава Раковски“ в Разлог, където семейство Икономови живее. На сутринта след инцидента следствена група е направила оглед на местопрестъплението. По случая все още се работи.

Кметът на Банско Георги Икономов отказа коментар по случая. Ако извършителят бъде установен, го грози наказание от една до осем години затвор.Струма

Добавени коментари

Отговор до предишния. публикува:
14 Декември 2018 | 13:04
Не е нужно да си обясняваме.Не е работа на "институциите" да клюкарят-те си имат друга работа.Важното е,че се знаеше от хората за случая,а клюкарниците мълчаха."Привикват се хора за разпит в Банско",защото Икономов е кмет на Банско,НО живеещ в Разлог.Това,което върши /добро или лошо/ засяга банскалии.Полицията в Разлог нека да си разследва на място.Какво от това.Пък им е през оная работа за джипа Монтофонски.Има и една-"Гузен циганин не гонен бяга" - натиснал е шефът на полицията в Банско,защото най-близко до акъла ,е че "лошо ще ми направят ония,на които правя лошо".Така,че въпросът е "изцърпан"!
До "Много късно" публикува:
14 Декември 2018 | 11:43
Може да е късно, но поне някой е публикувал палежа. Питайте институциите защо мълчат цяла седмица? Питайте защо се привикват хора за разпит в Банско, след като случаят се разследва от полицията в Разлог?
Банско публикува:
14 Декември 2018 | 11:25
Него да запалят тоо лайнар скапан.Тоо рекетьор мръсен той да изгори боклука мизерен.На колко хора тоо педал направи мръсно и продължава да тормози хората в Банско.Много добре ме го са запалили ама иска къщата като е той в нея .Да умре и да се свърши с тормоза над хората от Банско.Гербаджииски боклук скапан жена ти се ебе с цигане ти се направеш на кмет.Мърша скапана кой те сложи да си кмет дано ти изгориш
Завистлив публикува:
14 Декември 2018 | 11:20
Беден човекокмет,бре! "Пред къщата на жена му в Разлог","Жената на кмета на Банско-Икономов строи луксозно жилище по крайнините на Банско." Беден човек - оженил се за богата разложенка!!!Ха,ха,ха,ха.Ние сме кьорави и будали,та не виждаме и не се сещаме шо става.Па хитър бе!Не знае как да представи положението.Не е като Цв.Цв. да си покаже и шестте апартамента.И не взима по много - само по 10% !
Много късно! публикува:
14 Декември 2018 | 11:08
Добро утро! Това е "новина" от преди точно една седмица.А от вчера има и нова,но Бриндо я пази за празниците.Да ни е сладко!
раина публикува:
14 Декември 2018 | 10:13
Много добрини е направил затова е така.
Коце Дунин публикува:
14 Декември 2018 | 10:10
Кой знае коя засукана общинска путка е окадила масуре!Некоа колежка на Станчевата?
Мутра г-н Икономов публикува:
14 Декември 2018 | 09:40
Дано и къщата да му изгори на тоя измекяр крадлив гербаджи умрели
Боко публикува:
14 Декември 2018 | 09:32
Полицията да вземе да разследва причината за палежа.На мен никой не идва да ми пали корсата...

Добавете Вашия коментар

TOP