Джамбазки нарече БСП "лъжливото овчарче"

18 Ноември 2017 | 09:21
2 коментара
Политика

Постъпи мъжко и достойно, съжалявам, че това му се случи. В момента БСП се опитаха да се направят на интересни заради посещението на председателя на европейския парламент. Лъжливото овчарче минава веднъж или два пъти, после ще видим какво ще стане. Това заяви в ефира на "Събуди се" евродепутатът Ангел Джамбазки.

В студиото с него бе и Тома Биков, според когото от БСП използват терминология от 1923 година. "67% от групата на БСП отговарят на определението на господин Христов за дебилите в България по прости сметки, базирайки се на думите му. Сигурно много се забавляват в партията им", каза Джамбазки.

"Главчев по правилник нямаше защо да подава оставка. Това беше личен негов мотив. Когато си председател на парламента и опозицията обявява, че няма да влиза на заседанията, ти не можеш да работиш нормално. Имахме сили да изкараме известно време в режим, в който те не са в парламентарна зала, но това нямаше да е добре за никого. Щяхме да увеличим нивото на конфронтация в парламента и в обществото", каза Биков. 

"БСП не могат да преживеят факта, че загубиха изборите по толкова лековат начин, изцяло по тяхна вина. Помним смешките на г-жа Нинова срещу измъчваните преди години дядовци. Те дори не знаят за какво да искат вот на недоверие. Какво ще стане дори и да мине този вот?", запита риторично Джамбазки. БЛИЦ

 

Добавени коментари

Бай Гуй публикува:
18 Ноември 2017 | 12:09
Скоро всички ще си бъдете вкъщи....
потърпевши публикува:
18 Ноември 2017 | 10:17
Г-н Джамбазки, лъжливо овчарче сте и вие!!!

Добавете Вашия коментар

TOP