Джамбазки: Ислямистите ще нападнат Германия

31 Март 2016 | 21:42
0 коментара
Политика
Джамбазки: Ислямистите ще нападнат Германия

Заместник-председателят на ВМРО и евродепутат Ангел Джамбазки прогнозира избухването на война, която ще започне след нападение и терористичен удар в Германия.

 "Не гадая, не се правя на интересен. Логиката беше такава - първо беше нападната светската столица, после политическата столица. Остава да бъде нападната държавата, в която се намира индустриалната столица. Причината засега да мируват е, че добре знаят последствията от нападението. Германия в историята е показала, че когато се мотивира нацията се взема бързо решение, което се изпълнява последователно", заяви в Пловдив Джамбазки. 

 

Той проведе дебат със студенти от ПУ "П. Хилендарски" на тема нападенията в Брюксел, ислямски радикализъм и войната, която се води на територията на Европейския съюз (ЕС), съобщава Topnovini.bg.

 

"Съвсем очевидно е, че пред ЕС стои огромен въпрос, а той е накъде отива - дали ще продължи по сегашния си самоубийствен федеративен път, който очевидно е без изход. Или съюзът ще бъде преформатиран. Нашето желание и на всички наши съмишленици е, че ЕС трябва да бъде преучреден на основата на интереса на всяка една от държавата. Не трябва да бъде възможно хора, които не са избирани от никого, като например канцлера Ангела Меркел, да взимат решенията вместо Пловдив и пловдивчани", обясни Джамбазки.

 

Той определи като пълен провал на политиката на мултикултурализъм, интеграция и толерантност. "Провал е след като лицата на интеграцията са братя Куаши и белгийци по рождение, които разбират интеграцията като дезинтеграция на малки частици по гари и летища", допълни евродепутатът.

 

Според него дългите години, когато се е поощрявала различността, са оставили части от Белгия да се превърнат в Саудитска Арабия и Пакистан.

 

"На територията на Брюксел има повече от 200 джамии, никой не ги контролира. В Брюксел виждат стената и са се засилили към нея с 200 километра в час", каза Джамбазки.

Заместник-председателят на ВМРО изказа опасение, че войната може да свърши едва, когато всички се избият. "Няма сила, която да възстанови държави, в които има религиозни убийства. Либия, Ирак, Сирия вече няма да бъдат в тези граници. Но част от хората ще бъдат в Европа и ще продължават да се избиват. А ще бъдат тук, защото политиката на отворените врати и на плюшените мечета продължава и тя не може да спре автоматите", категоричен е Джамбазки.

 

Мерките, които трябва спешно да се вземат според ВМРО са да се изгради предградното съоръжение до край, да не допуска на нарушаване на зелената ни граница, да се проведе разговора за възстановяване на наборната военна служба, да се изгонят емисарите на Саудитска Арабия и да се засили оръжейната независимост на България.

 

"Не трябва да се допуска пропаганда на салафизъм, трябва да се осъждат хора като Ахмед Муса Ахмед, който е обвинен за разпространяване на идеите на Ислямска Държава в България", допълни евродепутатът. Националистите са възмутени от "мекушавото обвинение по делото в Пазарджик, а исканите присъди според тях "са пляскане през ръцете".

 

От ВМРО настояват за незабавно приемане на антитерористичен закон. "Дори и да хванеш някой с бомбата, можеш да го съдиш за 1 година, защото така казва закона. На обвиняемите в Пазарджик трябва да им бъде повдигнато обвинение по нов закон с много по-тежки наказания", заяви регионалният координатор на партията в Пловдив Александър Сиди.

Добавете Вашия коментар

TOP