Динамични срещи предвещават голям финал на Международния футболен турнир „Купите на Община Благоевград”

31 Август 2018 | 23:52
0 коментара
Общество

Динамични срещи и изключителна игра определят един голям предстоящ финал на VI издание на Международния футболен турнир „Купите на Община Благоевград”.

Тази вечер на стадион „Христо Ботев” едни срещи други се изправиха четири силни отбора, които дадоха най- доброто от себе си. Първата среща бе между отборите на ФК „Бенфика” и ФК „Цървена звезда”. Зрелищен завършек на мача предложи на зрителите добра игра и много ситуации и за двата отбора, които не се предадоха до самия край. Силната им игра остави резултата в края на редовното време 0:0. След драматични дузпи обаче, головата разлика се очерта 5:2 в полза на ФК „Бенфика”.

С толкова динамична игра, изпълнена с много ситуации и голови положения зарадваха публиката и отборите на ФК „Димано Загреб” и ФК „Войводина”. Крайният резултат обаче определи ФК „Динамо Загреб” за победител с 3 гола преднина срещу 1 в акива на ФК „Войводина”.

В 9.00 часа на 1 септември, на стадион „Христо Ботев”, започва последният и решаващ ден от Международния футболен турнир „Купите на Община Благоевград”. На терена първи излизат  отборите на ФК „Апоел” и ОФК „Пирин”, които ще се борят за 7 и 8 място. За 5 и 6 позиция от 10.30 часа ще играят отборите на ПФК „Славия” и ПФК „ЦСКА”. Втората част на деня ще определи и финалистите. От 19.00 часа играят  ФК „Цървена звезда” и ФК „Войводина” за 3 и 4 място, а от 20.30 часа ФК „Динамо Загреб” среща ФК „Бенфика” за първо и второ място.

Награждаването в VI Международен футболен турнир ще се състои непосредствено след последния съдийски сигнал на стадион „Христо Ботев” в Благоевград.

Добавете Вашия коментар

TOP