Димитър Капитанов, БСП Петрич: Димитър Атанасов е политически предател

19 Април 2018 | 06:58
1 коментара
Политика

Бившият заместник-областен управител в Благоевград и екслидер на БСП в Петрич Димитър Капитанов е разочарован от приемането на съгражданина му Димитър Атанасов отново в червените редици.

Повод за горещото изявление на Капитанов в социалната мрежа стана часове след като областният председател на АБВ Атанасов се сля със структурата на БСП в Пиринско. Капитанов нарече Димитър Атанасов политически предател.

Публикуваме изявлението на червения общински съветник Димитър Капитанов без редакторска намеса:

"Член съм на БСП от 1981 година и никога не съм я предавал. Бил съм редови член и в момента съм. Бях и предсател на ОбС на БСП-Петрич близо 8 години. Печелил съм и съм губил политически битки. Съхранявахме организацията в много трудни времена и я опазихме, продължаваме да го правим от ударите на вътрешни и външни врагове, но по-голям позор от това, което видях вчера, сигурно няма да има", казва в личния си профил Димитър Капитанов по повод подписаното от Атанасов споразумение за преминаване на актива на АБВ в социалистическата партия.

"Кой провокира лидера на моята партия да седне на една маса с човек, който нанесе изключително много злини на БСП-Петрич- лицето Димитър Атанасов- преминал през няколко партии, председател на БСП преди мен, предавал и продавал партията много пъти. И сега отново се влива в БСП. Аз не познавам по-деградирал морално и политически от него човек в Общината. За него хората не говорят нищо. Защо ли", пита Капитанов.

"Преди Атанасов да се досети да излезе от политическото небитие, с помощта на СИВИЯ КАРДИНАЛ от Петрич, веднага след фиаското на АБВ на МИ 2015, обикновените, редови членове се върнаха в БСП, разочаровани и огорчени от измяната. Великият Атанасов, обаче има изключителен нюх към парите и властта, намира най-прекия път към тях, но винаги губи".

"Аз споделям идеята на националното ни ръководство за привличане на истинските членове и симпатизанти на БСП, но не на предателите, които по един или друг начин ги излъгаха и разочароваха", категоричен е Капитанов.

Добавени коментари

??? публикува:
19 Април 2018 | 08:19
защо не цитираш, не е за първи път

Добавете Вашия коментар

TOP