Димитър Бербатов и хубавата Елена посрещат новата 2018 година на Малдивите

27 Септември 2017 | 13:55
0 коментара
Спорт

Звездата на българския футбол, благоевградчанина Димитър Бербатов ще посрещне новата 2018 година на Малдивите, заедно със съпругата си Елена,пише Блиц. По този начин, той най-после ще осъществи една от мечтите на половинката си, а именно да я заведе на самотен остров.

Резервацията за Малдивите е направена още преди дни, а за конфорта на жена си Митко Бербатов се е изръсил със сумата от близо 10 000 долара.

Както е известно, благоевградчанинът подписа договор с индийския футболен клуб „Керала Бластърс”. Тимът се намира в град Кочин, който е близо до мечтаната за много хора дестинация.

„Разстоянието от Кочин до Малдивите не е голямо. Има и редовни полети до град Мале, столицата на малката островна държава. Поради тази причина на Митко ще му е по-лесно да заведе Елена там. Тя ще му гостува в Индия през декември и за Нова година ще отидат до Малдивите”, твърдят източници на тигъра на печата.

„Както е известно, на Малдивските острови има стотици хотели. Бербо обаче е избрал едно от най-скъпите и тузарски кътчета, където всичко е потънало в лукс. Първо, те ще се ширят в красива къщичка, намираща се навътре в прекрасна лагуна, където водата и кристалночиста, а пясъкът е бял и мек. Все едно си в рая. Островът, където ще отидат, е много малък. Т.е. – ще бъдат далеч от шумотевицата и напрегнатото ежедневие. А и същото това място е посещавано само от богаташи. Нормален човек не може да си позволи подобно удоволствие. Цената на една нощувка е над 1000 долара”, добавят източници.

Елена отдавна бленува за подобна почивка, но нещата все се разсъхваха в последния момент. Преди години тя и Бербо почти бяха тръгнали за остров Бора Бора във Френска Полинезия, но така и не заминаха.

Провали се преди две години и тяхна екскурзия до Сейшелските острови. Единственото им по-екзотично преживяване е в Дубай, където на Елена и прилоша, защото беше бременна с второто си дете. Сега по всичко обаче личи, че мечтата на красивата дама най-после ще се сбъдне.

Самият Бербатов вече се стяга и за индийското първенство, което ще стартира в средата на ноември.

„Вече всичко е разбрал за града, където ще живее, благодарение на интернет. И няма търпение да потегли за там. Митко се намира в отлично здравословно състояние. Поддържа постоянно спортната си форма и е готов да се завърне на терена за официален мач. Надява се да започне отново да бележи голове”, добавят негови близки.
 

 

Добавете Вашия коментар

TOP