Деветокласници седнаха на кметския стол в Разлог

25 Март 2015 | 21:58
0 коментара
Общество

Деветокласниците Елена Гарабийска, Александра Георгиева и Десислава Вецова седнаха на кметския стол в Разлог. Трите ученички от Професионална гимназия по туризъм и хранителни технологии „Никола Стойчева”, град Разлог бяха посрещнати от инж. Красимир Герчев кмет на Община Разлог и проведоха обща едночасова оперативка. Това се случи в рамките на националната кампания „Мениджър за един ден”, благодарение на която учениците имаха възможност да работят за един ден в Общинска администрация – Разлог.

За учениците интерес предизвика структурата и динамичната работа на общинската администрация, както и спортните и туристически проекти, които общината реализира. Амбициозните деветокласници не скриха своите намерения един ден да оглавят местната администрация. Оказа се, че кметският стол не ги плаши и притеснява и бързо започнаха да разискват  постъпили сигнали и заявления от граждани. Кметът на общината успя да мотивира младите жители на Разлог да намерят най-доброто решение на различните казуси.

Инж. Герчев за поред път подчерта, че е важно младите хора да се интересуват от работата на администрацията, за да вземат адекватно отношение по важите общински въпроси.

Трите ученички получиха сертификат за участие в инициативата „Мениджър за един ден”, организирана от Джуниър Ачиийвмънт България. 

Добавете Вашия коментар

TOP