Десподов: Моето желание е да спечеля трофей с ЦСКА

21 Май 2018 | 15:12
0 коментара
Спорт

"Моето желание е първо да спечеля трофей с ЦСКА, ако трябва да съм честен, след това вече ще мислим за трансфер", сподели нападателят на ЦСКА-София Кирил Десподов относно своето бъдеще.

Десподов присъства на церемонията "Футболист на футболистите", където получи приза за най-добър млад играч в Първа лига след силния си сезон с "червените", а след това коментира и своите планове.

"Имам договор с ЦСКА, засега оставам в ЦСКА, пък ще видим. Ако има оферти, ръководството ще прецени. Моето желание е първо да спечеля трофей с ЦСКА, ако трябва да съм честен, след това вече ще мислим за трансфер, но наистина вече малко по малко започвам да мисля да изляза навън, защото тази година ще стана на 22 години и мисля, че ми е време.

Щом няма купа във витрината на ЦСКА, в музея на ЦСКА тази година, значи не е бил успешен сезонът. Всички знаете, че искаме да печелим титли, както ние футболистите, така и фенове и ръководство. Тази година не успяхме, мисля, че догодина ще се преборим", каза Десподов след церемонията. /БГНЕС

 

Добавете Вашия коментар

TOP