Десислава Танева е виновна, ще прикрие корупцията във фонд ”Земеделие”

15 май 2019 | 09:01
2 коментара
Десислава Танева е виновна, ще прикрие корупцията във фонд ”Земеделие”

Не сменяме Порожанов с по-добър министър. Десислава Танева е виновна за случилото се във фонд земеделие през 2014 г. Сменяме Порожанов с човек, който ще прикрива корупцията в земеделското министерство, защото той е бил шеф по това време. Това заяви експертът Румен Драганов от Института за анализи и оценки на туризма.

 

За мен няма смяна на системата.  Танева също ще се опита да прикрие нередностите с къщите за гости, защото и тя е била в управлението, когато са се откраднали парите от еврофондовете. Къщите за гости са основен стълб в туризма. Вместо тези пари да се дадат на хората, които наистина искат да развиват биснес, те са ги крали", каза  проф. Драганов пред bTV.

 

По думите на политолога Даниел Смилов има смяна на министри, но няма смяна на модела.

 

Отлив от ГЕРБ ще има, но не мисля, че тези гласове ще се налеят в БСП. За мен може да има предсрочни парламентарни избори, защото партньорите, които са си отгледали ГЕРБ, много бързо и лесно могат да сменят позициите си, смята Смилов.

 

Той прогнозира предсрочни парламентарни избори след  евроизборите.


Помним,помним! публикува:
15 май 2019 | 12:35
Не беше много отдавта-2013-2014г.,когато раздаваше европари на членове на ГЕРБ регистрирани като "земеделски производители",но само усвоиха парите,а не отглеждаха и коприва. А бе,нещо като техните побратими комунистите,когато раздаваха куфарчета с мангизи за "Бог да прости БКП".А иначе Деки е чиста-няма ни апартаменти,ни къщи без гости...няма нищо,нищичко!
Пешо публикува:
15 май 2019 | 10:40
На Герб пожелавам пълен провал на изборите.

Добавете Вашия коментар!