Десислава Радева с "наранено его" - Борисов не я смята за "първа дама"!

21 Януари 2019 | 21:52
0 коментара
Политика

Десислава Радева изживя драматични емоции след многозначителни думи на премиера Борисов по време на вчерашното Национално съвещание на управлявашата партия. 

 

В емоционалната си реч, в която остро разкритикува актива на партията, че не реагира адекватно на критиките, министър-председателят заяви: "...Или първата дама излиза, нахейтва ви, и трябва да излиза Тома Биков, дежурен веднага да отговя също" . След кратка пауза Борисов допълва: "и запомнете как се возеха на мотори на еди кво си, то ясно..."

 

Мнозина съзряха, че в тази реплика Борисов визира съпругата на президента Десислава Радева, която често пуска в социалната мрежа язвителни коментари.

Почувствала се засегната, Радева се обади във Фейсбук няколко часа след завършване на форума, в 18.27 часа, за да изрази негодуванието си: "Това надминава и най-смелите фантазии. Лидерът на управляващата партия да се занимава със съпругата на президента при откриване на предизборната им кампания." И намери странно обяснение за думите на Борисов в: "причинена болка. На подсъзнателно ниво".

 

Оказа се обаче, че Десислава Радева греши, както и повечето журналисти, защото изпускат допълнението на Борисов "как се возеха на мотори..." (има предвид возенето на Станишев и Йончева на мотор за Бузлуджа) 

В съзнанието на премиера (на подсъзнателно ниво) "първата дама" не е съпругата на президента, а бившата приятелка на Сергей Станишев, когато той беше премиер -  Елена Йончева, понастоящем депутат и говорител на ПГ на БСП и един от най-острите критици на Борисов и управлението ГЕРБ.

 

Разбрала това, Десислава Радева останала разочарована от свалянето ѝ от пиедестала на истинска първа дама. 

В малките часове на нощта, в 00.47 часа, пояснението на думите на Борисов накара президентшата да напише отново пост, в който да поясни, че е с "наранено его" и "не ѝ остава друго, освен да се лекува с хубава музика".

 

Ето го и пълният ѝ среднощен текст:

 "След като се оказа, че "първата дама" била Елена Йончева, не ми остава нищо друго освен да ближа горко раните на нараненото си его чрез хубава музика. Животът е един от най-сложните (по Л.Дилов-син).

 

Иронията ѝ е допълнена с традиционния музикален поздрав - парчето "Wasting Love"  (Пропиляна любов) на групата "Iron Maiden", което може да се приеме, че директно визира личния живот на Борисов:

(Прекарваш дните си изпълнени с празнота, 
Прекарваш годините си изпълнени със самота. 
Пропиляна любов в безнадеждни ласки. 
Търкалящи се сенки в нощта)

 

Припомняме първия пост на Десислава Радева след вчерашното Национално съвещание на ГЕРБ, в който тя възнегодува срещу намесването на името ѝ в предизборната кампания на управляващата партия:

 "Нахейти ви първата дама, вие мълчите - само един Тома Биков отговаря.", Б.Борисов

Това надминава и най-смелите фантазии. Лидерът на управляващата партия да се занимава със съпругата на президента при откриване на предизборната им кампания.

 Съзирам причинена болка. На подсъзнателно ниво ;) Не разбирам каква е моята вина.

"Изпуснати" реплики от типа "Казвам ти, куме - сещай се снахо" ме навеждат на мисълта, че в предстоящата надпревара ще има най-вече нападки срещу президента, вместо истинско политическо състезание. Дано греша! Щото иначе се чудя как ли ще надградят говоренето по мой адрес до изборите?! Всъщност винаги може още..."

 

Постът ѝ бе съпроводен от песента "Dig Down" (Копайте надълбоко) на групата "Muse":

"И намерете вяра 

Когато те оставят за мъртъв 
(Копаем надолу) 
И можете да видите само червено 
(Копаем надолу) 
Трябва да намериш начин". 

 

Така Десислава Радева показа "болката" си от факта, че премиерът ѝ е свалил "пагоните" на първа дама.


Изводът е: Когато някои живеят предимно в социалните мрежи, често могат да изпаднат в конфузни ситуции и да причинят повече щети, отколкото позитиви от фокусирането върху собствената си персона.

Епицентър

Добавете Вашия коментар

TOP