Десетки спортуваха на открито в инициативата „Благоевград спортува“

05 Май 2018 | 15:48
0 коментара
Спорт

Заместник- кметът по култура и хуманитарни дейности Христина Шопова постави началото на първото издание на „Благоевград спортува“, част от мащабното събитие „България спортува“.

Тя поздрави организаторите, участниците и гостите на събитието от името на кмета на община Благоевград д-р Атанас Камбитов и от свое име. „Благодаря Ви, че сте тук и с радост приехте инициативата на Община Благоевград, заедно с Българска асоциация „Спорт за всички“ и Министерството на спорта! По този начин стимулирате децата си и им давате пример“, каза заместник- кметът Христина Шопова и изрази своята увереност, че събитието ще бъде успешно, тъй като е подплатено с много ентусиазъм.

Българска асоциация „Спорт за всички“ връчи и почетен плакет на заместник- кмета по култура и хуманитарни дейности Христина Шопова за партньорството в инициативата и подкрепа на спорта.  „Благоевград има много спортни клубове, които развиват своята дейност. Със сигурност ще продължаваме в посока тяхната подкрепа и развитието на спорта“, заяви зам.- кметът Христина Шопова.

 Десетки жители и гости на Благоевград се включиха в мащабното  спортно събитие „България спортува“  в  парк „Бачиново“, където  отделни площи бяха предназначени за редица спортни занимания на открито.

Добавете Вашия коментар

TOP