Десетки пияни и дрогирани на пътя през уикенда

11 Септември 2017 | 13:10
0 коментара
Криминално

18 – годишен младеж от Якоруда бе спипан от полицаите да управлява автомобил „Ауди А 8” с 1,36 промила алкохол. Инцидентът е от  нощта на 8 –ми срещу 9 – ти септември, когато той е спрян за случайна проверка на пътя от органите на реда.

С наличие на алкохол зад волана са заловени и 34 – годишен мъж от Гоце Делчев, както и 57 – годишен водач на МПС от разложкото село Елешница.

34  - годишният неврокопчанин И. Я управлявал личния си автомобил „Опел Астра” с наличието на 1,38 промила алкохол в кръвта. К.С от село Елешница пък седнла зад волана на автоомибла си  „Фолксваген Голф“ с 1,36 промила.Срещу тримата са извършени бързи производства по чл. 343б, ал. 1 от НК 

Тази нощ около 02:40 часа в гр. Петрич с алкохол зад волана е спипан и 28 – годишен водач на автомобил от с. Ключ, който управлявал лек автомобил „Ауди А3“ след употреба на наркотични вещества – канабис, установено с техническо средство.

Бързо производство за извършено престъпление е започнато и срещу Е.Д. (49 г.) от гр. Петрич, управлявал мотоциклет „Кимко Агилити 125“ без да притежава валидно СУМПС.

 

Добавете Вашия коментар

TOP