Депутатът Стефан Апостолов: През 2020 г. правим нова бизнес зона в Симитли, нов мост и хиляди нови работни места

28 Декември 2019 | 10:57
1 коментара
Политика

Нова бизнес зона, нов мост, и нови хиляди работни места ,това са важните новини за Симитли, които ще се случат през новата година 2020.

Това каза депутатът от ГЕРБ Стефан Апостолов на годишната пресконференция на ГЕРБ, която се прави традиционно в края на годината.  

На нея всеки народен представител от региона докладва какво е свършил и какво предстои. Добрите новини за Симитли са,че ще има нов бизнес парк, който ще бъде разположен на територията на бившите военни погреби. Към бъдещата зона вече има заявен инвеститорски интерес и се очаква да се разкрият около 1500 работни места. Има интерес проуявен и от инвеститор клас А, което ще доведе до разкриването на работни места за хора с висока квалификация. Според депутатът Апостолов дори хора от София мога да работят в Симитли, тъй като чрез магистралата пътуването вече няма да е проблем. И още очаква се другата година да се поднови и моста,който свързва града с кв.Ораново и който от години е компрометиран.

В личен план депутатът докладва,че вследствие на дарения направени от него за инвитро процедури са се родили 6 деца, едно от които е кръстено на него.

Добавени коментари

От Люлин публикува:
28 Декември 2019 | 13:14
Тоя чисто се е олял . Кога някой от София ще да работи в това село ? Половината жители от община им работя по чужбина и никой не е тръгнал от хубаво , а от мизерия и липса на добре платена работа . Тоя да взе да се научи да чете и да не ръси мозък.

Добавете Вашия коментар

TOP