Депутатът Стефан Апостолов подпомогна финансово 20 двойки с репродуктивни проблеми за реализирането на инвитро процедури

17 Октомври 2018 | 12:32
1 коментара
Общество

20 двойки се репродуктивни проблеми са били подпомогнати финансово от народния представител Стефан Апостолов за реализирането на инвитро процедури, информира "Фокус".

Той обясни, че това е бил един от основните ангажименти, който е поел към хората по време на предизборната му кампания.

„Ще започна с това, че още преди да стана народен представител, започнах да указвам съдействие на двойки, които имат репродуктивни проблеми. В началото с група мои приятели и съмишленици, събрахме определена сума пари, която дадохме на няколко семейства от Симитли, за да могат да започнат инвитро процедури. Този ангажимент спазвам ѝ до днес. От както станах депутат до този момент, а това са вече близо 20 месеца, дарявам половината от заплатата си на двойки, които имат репродуктивни проблеми“, каза още Апостолов.

Той добави, че до този момент като народен представител е помогнал на 20 семейства.

„Искам да подчертая, че и за в бъдеще ще продължа да помагам, защото поетия ангажимент трябва да се спазва. Една от основните ценности, в които съм възпитан е да се водя от делата, а не от думите. За мен на този народ му трябват дела, тоест каквото си обещал – трябва да изпълняваш“, допълни Апостолов.

Добавени коментари

poli публикува:
17 Октомври 2018 | 12:42
praviln0 kato ne moje da chete pone neka da plashta

Добавете Вашия коментар

TOP