Депутатът от ГЕРБ Банско Александър Мацурев посети Разлог по случай Бабинден

22 Януари 2019 | 11:38
3 коментара
Култура

Алексатдър Мацурев беше гост на празника – Бабинден в гр. Разлог, където по дългогодишна традиция се отбелязва с обичаи и обреди предавани от поколение на поколение.

"С голяма радост споделих емоция вълнението от един от най-хубавите празници, посветени на семейството, на новото начало, което идва с всеки нов човек в рода, с всяко дете" сподели още той.   

Традициите, които са посветени на почитта към хората помогнали да се роди и отгледа дете се пазят и предават, и все така символизират истинска принадлежност към българските корени, към семейството, и към продължението на рода.

Добавени коментари

P.R. публикува: публикува:
22 Януари 2019 | 18:55
КОМЕНТАРИТЕ КЪМ ТАЗИ СТАТИЯ СА БЛОКИРАНИ! Защото посоченият олигофрен не умее нито да пише,нито да говори.Изявленията му ги пише Венета Тенева!Той само събира аплодисменти!
"сподели още той": публикува:
22 Януари 2019 | 18:43
Бас давам,че Шашко и това не е казал. Тези думи е сложила в устата му пи-арката на община Банско,та да го има и него тук-там.Нали гледате,че само го набутват по снимките да го гледаме барабар Петко с мажето.
Банско публикува:
22 Януари 2019 | 14:22
Тоя е уникален боклук,фъфлещ крадец,дека не може да чете,и пише.Тая измет мръсна представлява Банско,ужас ме ми се мисли.Деба и скопения пумяр!

Добавете Вашия коментар

TOP