Депутатът Георги Динев черпи щедро в р-т Яворите за акцията на спецпрокуратурата в община Петрич

13 Август 2019 | 21:54
5 коментара
Общество

Депутатът Георги Динев черпи щедро в момента в р-т Яворите за акцията на спецпрокуратурата в община Петрич, научи репортер на Pirinsko.com. 

Под сурдинка в петричко се коментира, че Динев възнамерява да се кандидатира за кмет на община Петрич от ПП ГЕРБ в случай, че кметът Бръчков не се класира.

Припомняме, че днес представители на Спецпрокуратурата пристигнаха изненадващо с 2 коли в сградата на общинска администрация Петрич и около 13.00 часа започнаха щателна проверка на документи, свързани с обществени поръчки през последните години.

Според източници на Pirinsko.com всички служители на администрацията се скрили в кабинетите си и спрели да обслужват гражданите, за да са на разположение на проверяващите. Документи се изнасяли главно от кабинета на главния секретар на общината, стаи 206 и 211, където се шири отдел Евроинтеграция, както и от юридическия и икономическия отдел. На линия останал през целия следобед и кметът на общината Димитър Бръчков. Не били извикани заместниците му Минка Салагьорова, която е в болнични със счупен крак, и Илко Стоянов, който е в отпуск.

Проверяващите останали и след работното време на местната администрация, поради което се наложило и работещите в общината да удължат принудително престоя си в кабинетите.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Добавени коментари

ee публикува:
14 Август 2019 | 16:50
brindo pak ne si e pil rozovoto hapche= ili sa zabravili da mu dadat mesechnata vnoska=ha ha ebati u novinaro
Сещате ли се? публикува:
14 Август 2019 | 09:15
Нали ви е ясно каква държава ще бъде и по-нататък - след изборите,след назначаване на гл.прокурор...Сготвени сме! Който може - да се спасява навън!Тук ще бъде добре единствено за тези,които ръкопляскат на герб и за хубаво,но и за не чак толкова хубаво.Демек блюдолизците.Циркът ще бъде пълен,ще се разиграват подобни театри,за да се имитира "контрол",след който ще се показват "завидни" резултати вместо истина!
ЕДДИН публикува:
13 Август 2019 | 22:58
ПУНТА МАРА Е ТОВА ДРАГИ ЧИТАТЕЛИ. НЯМА СПАСЕНИЕ ОТ ТАЗИ БАНДИТСКА ПАСМИНА.
Селчо публикува:
13 Август 2019 | 22:55
Чудя се на какво се надявате,като прокуратурата не откри нарушения в скандала апатамент гейт,та се надявате тука да открие?!? Всичко е точно, даже икономия са реализирали общинарите ;)
наздраве публикува:
13 Август 2019 | 22:09
Запро Динев е най щастливия човек в Петрич

Добавете Вашия коментар

TOP