Депутатът Александър Мацурев сред кавалерите на ГЕРБ, поднесли цветя на всички дами в парламента

08 Март 2018 | 22:36
0 коментара
Общество

Днес на Международния ден на жената – 8 март, зам.-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов с колегите си народни представители Станислав Иванов, Александър Мацурев, Иван Миховски, Александър Иванов, Борис Кърчев и Владимир Вълев поднесоха цветя на всички дами в парламента.

Мили дами, Имам удоволствието да ви поздравя с един от най-прекрасните пролетни празници - Международният ден на жената Осми март. Благословени да са вашата красота, нежност, доброта и сила! Вечна да е великата ви мисия да дарявате живот, вяра, обич и надежда! Нека женската обич, топлина и усмивки винаги да озаряват живота! Благодарим ви, че обгръщате света с ласка, мъдрост и благородство! Благодарим ви, че ви има! Публикува в социалната мрежа Народният представител от ПП ГЕРБ Александър Мацурев.

"За мен бе чест именно аз да дам начало на инициативата, като подаря красив букет от лалета на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева. Жестът ни трогна дамите от всички парламентарни групи, от администрацията на Народното събрание, както и всички представители на медиите от нежния пол", публикува Цветан Цветанов.

TOP