Депутатите от ВМРО даряват 20 000 лв. от заплатите си на Банско

26 март 2020 | 14:35
5 коментара
Депутатите от ВМРО даряват 20 000 лв. от заплатите си на Банско

Депутатите от ВМРО даряват 20 000 лева от заплатите си на Банско, съобщават от партията. Сумата пък ще бъде предназначена за подпомагане нуждите на жителите на община Банско във връзка с кризисната ситуация там.

Воеводите припомнят, че Банско е първият единствен за сега град у нас, който е поставен под карантина и пълна изолация.
 
"Животът на хората там реално е спрял. Стотици семейства, хиляди хора са блокирани по домовете си. Голяма част, може би над 90% от населението там, се препитават от хотелите, ресторантите, магазините за сувенири, ски пистите и свързаните с тях услуги, които са затворени", аргументират мотивите си ВМРО. 

 Отделената сума ще е с фокус към възрастните хора и всички останали без работа и доход, които най-спешно се нуждаят от стоки и услуги от първа необходимост.
 
Дарението ще бъде предадено на общинските власти.
 
От ВМРО уверяват, че това не е единичен акт и депутатите от ВМРО ще продължат да даряват средства и консумативи на хората в нужда в страната. Младежките структури пък от първия ден се включили и в кампания за подпомагане на възрастните хора. Младежите пазаруват и носят храна на песнионери в нужда, за да не се излагат на опасност, излизайки от домовете си. "Призоваваме всички за солидарност и съпричастност!", заключват от ВМРО.


банскалия публикува:
26 март 2020 | 21:05
Да натикат тия 20 бона на главния им войвода в г..о.
Костадин ХАДЖИТОДОРОВ публикува:
26 март 2020 | 14:59
БЛАГОДАРЯ ВИ,ПРИЯТЕЛИ ЗА БЛАГОРОДНИЯТ ЖЕСТ КЪМ БАНСКО!
Радон публикува:
26 март 2020 | 14:53
Браво на войводите. Герберасти взимайте пример
Въпрос: публикува:
26 март 2020 | 14:50
Депутатът Мацурев,и той ли се включи към тях? Той иначе е много активен и дашен /демек не е стиснат/. Задникът му е стиснат,но той НЕ!
Бай Ване публикува:
26 март 2020 | 14:49
Така се прай като искаш да помогнеш па друзи депутати нека си дрънкаа звонци

Добавете Вашия коментар!