Депутат от Патриотите: Заплахата за България не са Симеонов и правителството, а връщането на ДПС на власт

12 Октомври 2017 | 14:25
0 коментара
Политика

 Заплахата за развитието на България не са вицепремиерът Валери Симеонов и правителството, а връщането на ДПС на власт. Това каза народният представител от ПГ на „Обединени патриоти“ Искрен Веселинов по време на брифинг в Народното събрание, предаде „Фокус“.

„Причината да ви поканим е буквално случилото се преди минути изявление от страна на уж либералната формация на ДПС по отношение на вицепремиера, на правителството, за това, че те трябва да си отидат и това е част от демокрацията“, каза Веселинов.

По думите му „Обединени патриоти“ категорично възразяват срещу опитите на партията, която в тези 3 десетилетия на официално съществуване се е превърнала в символ на корупцията на България. „Превърна се в метафора за всякакъв род извращения, назначаване на роднини, партизиране на администрации. Партията, която е авторка на кръговете от фирми“, каза Веселинов.

По думите ДПС е партията, която е овладяла медийния пазар. „Всичко това за нас е отново поредният нагъл акт на политическото лицемерие“, заяви Веселинов.

 

Добавете Вашия коментар

TOP