Депутат от ИТН стана благоевградски зет

11 Януари 2022 | 10:44
0 коментара
Хайлайф
Депутат от ИТН стана благоевградски зет

Една от любимите певици на шоумена и политик Слави Трифонов мина под венчило. Вокалистката на „Ку-ку бенд“ Лилия Стефанова се омъжи в пълна тайна, Красивата певица каза „да“ на депутата от Пловдив и бивш репортер на телевизия 7/8 Станислав Балабанов. Лилия е дъщеря на благоевградския свещеник Петър Стефанов и на секретаря в храм "Въведение Богородично" в града Аделина Стефанова.

Досега никой не знаел за връзката между двамата, която е завършила с клетва за вечна вярност в началото на година. Певицата е в бяла рокля с фина дантела и прекрасно кожено палто в същия цвят, но без було. Заменят го нежни цветя в косите, докато Балабанов е заложил на класиката – черен костюм. Двамата са си разменили класически халки и са сключили и църковен брак, съобщава нotnews.bg..

Стефанова е негов дългогодишен кадър от 2012 година. Родена е на 22 март 1990 година в Благоевград. Средното си образование Лили получава в училище с музикална паралелка в родния си град с профил народно пеене. След това завършва Музикална академия „Музикални хоризонти“ в Гърция. Завършила е „Поп и джаз пеене“ в Националната музикална академия. Лили става част от „Ку-ку бенд“ след като отпада от кастингите на „Гласът на България“ и е поканена от екипа на шоуто.

Добавете Вашия коментар

TOP