Ден за разрушаване на старото и създаване на ново

14 Октомври 2017 | 08:01
0 коментара
Любопитно

Луната e в знак Лъв. Нараства увереността в собствените сили. Енергийният потенциал в това време е висок. Подходящо за празненства и веселие, приятелски срещи, флиртове, затова не се лишавайте от радостните мигновения на живота.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през днешния ден. Нарастват амбициите. Благоприятно е за покупка на злато, произведения на изкуството, предмети на разкоша, осветителни прибори, подаръци.

Време за благотворителност. Денят предразполага към хазартност, лесно се харчат пари. 24 лунен ден започва в 01:37ч и продължава през целия ден – ден е не по-малко активен, отколкото предните дни, но не толкова агресивен, а вече по-мек. Ден за творчески и нестандартни решения. Благоприятно е да се проведе в неголяма компания в разговори на духовни теми или за съвместна медитация. Важно време, към което трябва да се отнасяме с повече отговорност, събиране на плодовете от своя труд. Вътрешното равновесие е необходимо условие, за да протекат правилно вашите дела.

Ден за разрушаване на старото и създаване на ново. Спомнете си за своите корени, за предците си. За укрепване на физическото и духовното здраве. В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели. Можем да заложим фундамент за нови големи дела или да дадем второ дихание за продължаване на започнатите вече. Бъдете благопожелателни към всичко, което се явява плод на вашите дела. Грешките са също част от нашия труд и не трябва да се отказваме от тях. Да оставим грешката настрана, това значи да отхвърлим част от себе си. Нужно е просто да осъзнаем, че в грешките се крие важен урок за самите нас и този, който може да го извлече, ще придобие успех. 24-ти лунен ден е прекрасен период за цялото семейство. Като правило в този ден стихват и най-сериозните противоречия. Необходимо е да се използва даденото време и да се оправят семейните отношения. Добре е да се събере цялото семейство и откровено да си поговорят, да не отправят претенции един към друг, а да се изслушват взаимно – единият да обясни линията на своето поведение, а другият да се постарае да го разбере.

Денят се счита за физиологически тежък. Противопоказно е да се употребява тежка и мазна храна, физическа умора, злоупотреба с алкохол. Възможно е обостряне на алергии или съдови заболявания, както и за камъни в бъбреците. Аромат на деня е калуна. Днес не само може, но и е нужно да се занимавате с любов. Общуването с противоположния пол носи прекрасни усещания, както и секса. Секса се приветства, за количеството няма ограничения.

Добрият и продължителен секс в този ден служи отлично като профилактическо средство срещу много заболявания. Сънищата, които се сънуват сега, указват за състоянието на сексуалната енергия. Хубави сънища означават, че всичко е наред в личния живот, а неприятните сънища показват, че има проблеми в тази област. Смейте се по- често и се радвайте на живота!
БЛИЦ

Добавете Вашия коментар

TOP