Ден 67: Гражданите се готвят за Трето велико народно въстание

13 Септември 2020 | 22:11
1 коментара
Общество

67 ден продължава гражданският протест с искане за оставката на премиера Бойко Борисов, главния прокурор Иван Гешев и провеждането на честни и свободни избори.

Протестиращите скандират „оставка“ и гледат клипове, които се прожектират на стената на бившия Партийния дом, където в момента заседават народните избраници.

„Отровното трио“ запозна гражданите с предстоящото на 22 септември Трето велико народно въстание. Те заявиха, че няма да влизат в преговори с правителството на премиера Борисов.

Днес освен в София протести имаше и в чужбина. Във Виена се проведе шестото протестно шествие по централните улици на австрийската столица. Българите в Австрия подписаха писмо до правната комисия в Народното събрание с искане за промени в Избирателния кодекс. Нашите сънародници настояват за създаването на МИР Чужбина, гласуване по пощата, система за електронно гласуване.

По време на митинга беше прочетено и второ писмо с 4 сигнала за извършени престъпления в България, засягащи европейското финансиране и насилието на мирно протестиращи граждани на 2 септември. /БГНЕС

Добавени коментари

Аз съм бурята! публикува:
13 Септември 2020 | 22:22
И сега какво остана да преживеем този месец - Велико Народно Въстание Три, един червен конгрес на 26, и няколко озъбвания на "Онзи" по разни поводи...Мдаа... Да ви имам и Отровното трио да ви имам! А и да - скоро ще отида в Банско и ще наритам няколко селски з@дника, на едни нови дразнителчета ... Кой разбрал, разбрал!

Добавете Вашия коментар

TOP