Децата на Пирин отпаднаха за Купата, ФК Кюстендил продължава напред

11 Октомври 2018 | 08:28
0 коментара
Спорт

ЦСКА-София се класира за 1/8-финалите в турнира за Купата на БФС при децата, родени през 2005-та година. В среща от трети кръг, зонално ниво, „червените“ победиха Пирин (Благоевград) с 4:0.

В 13-ата минута Георги Димитров от ЦСКА-София удари греда.Домакините поведоха в 29-ата минута. Константин Йорданов подаде отляво по земя към Георги Димитров, който откри резултата.В 43-ата минута Росен Маринов направи с глава 2:0. Шест минути по-късно Кристиан Георгиев се разписа за 3:0. Крайното 4:0 оформи Георги Димитров в 69-ата минута.

Септември (София) и ФК Кюстендил се класираха също за 1/8-финалите в турнира за Купата на БФС при децата, родени през 2005 година.
Септември победи като гост Ботев (Ихтиман), а Кюстендил спечели с 3:2 визитата си на Олимпиец в столицата. Кюстендилци спечелиха на терена на 57- мо училище в столицата. В предния кръг, Олимпиец елиминира ДИТ.

Головете за ФК Кюстендил отбелязаха Стоян Стоянов , Теодор Кирилов и Лъчезар Иванов . Домакините вкараха за крайното 2:3 в последната минута, а в 10 минута останаха с човек по- малко, след като вратарят им игра с ръка извън наказателното поле.

Пирин спорт

Добавете Вашия коментар

TOP