Даниел Петканов остана без работа, двамата с мама Алекс ще сменят памперсите на наследника

17 Януари 2019 | 14:15
0 коментара
Любопитно

Даниел Петканов се раздели с Нова телевизия след близо 9 години работа, обяви самият той в социалните мрежи.

Мъжът на Алекс Богданска, която трябва да роди до няколко дни, специално благодари на ментора си Милен Цветков за възможността да се труди рамо до рамо с него и да срещне нови хора и предизвикателства.

След като предаването на Цветков бе свалено през лятото на миналата година, Петканов стартира свой интернет проект, който усилено рекламираше заедно със съпругата си.

Той обаче не се радваше на голямо зрителско внимание и очевидно няма да повтори успеха на формати като „Истакуин” и „Следвай ме”.

Петканов се изявяваше и в ефира на радио „Нова нюз”. От поста му в социалните мрежи не става ясно с какво точно ще се занимава от сега нататък.

Ето как Дани се сбогува с медията:

"8 години и 8 месеца - точно толкова време работих в Нова телевизия. Случиха ми се безброй хубави и паметни за мен моменти, както и такива за които не бих искал да си спомням, но са ми помогнали в последствие да натрупам опита и увереността да се справям с проблемите в работата и извън нея.

Много хора искат да се занимават с телевизия и медии и това в чудесно. В България се появиха много формати-купени или взаимствани от Запад. Това даде голямо поле за изява на младите хора, каквото освен извън спорта (може би) е много трудно човек да получи, дори да има качества.

Да работиш обаче в телевизия, и да се задържиш там е една голяма привилегия. Аз получих такава, без да смятам, че съм имал някакви специални качества... СЪДБА, КЪСМЕТ или с една дума МИЛЕН ЦВЕТКОВ! Искрено съм благодарен на всеки колега, с когото съм могъл да общувам и да получа някакви знания и приятни взаимни емоции.

Изпитвам голямо уважение и признателност. Най-много съм задължен и благодарен обаче на Милен! Винаги съм смятал, че нищо не е случайно. Запознанството с него и приятелството в последствие е едно от най-ценните събития в скромния ми живот.

Той ми даде най-безценното нещо - своето време, за да ме направи не толкова по-добър професионалист в работата, колкото по-добър и отговорен човек. Познанството с много различни хора, в следствие на телевизионните изяви, веселите репортажи, запознанството с Александра в един от тях, Биг Брадър, сватбата, сега чакам дете.... всичко това е низ от събития, които никога нямаше да се случат, ако не беше Милен Цветков и Нова телевизия.

Радвам се, че имах възможност да работя и с vbox7 и радио Nova News, защото научих много неща от тези места, както и реализирахме значително количество забавни и бих казал успешни съвместни проекти. Малко ми е тъжно, защото почти 9 години от живота на човек е страшно много време, а не разбрах как минаха.

Нищо през този период, обаче не бих променил. Нищо. Животът, разбира се, продължава, а сега съм много щастлив, че имам възможост да дам ново начало за себе си със старите ми и бъдещи приятели и най-вече с моята превъзходна жена, която скоро ще стане и майка. Успех на всички и ДЕРЗАЙТЕ".

Добавете Вашия коментар

TOP