Данчо Лазаров начело на волейбола ни до 2021 година

10 Октомври 2018 | 08:03
0 коментара
Спорт

Днес се проведе заседание на Управителния съвет на БФВ. На него присъстваха 21 от общо 25 членове, г-жа Мина Николова - председател на Комисия Национална волейболна лига - мъже и жени, както и регионалните отговорници.

Членовете на УС изказаха благодарност към г-жа Николова за успешното провеждане на първенствата от НВЛ в последните сезони, като отчетоха повишаване качеството на шампионата.

Председателят на УС Данчо Лазаров благодари и поздрави членовете на управата за отличната работа, свързана с организацията и провеждането на Световното първенство по волейбол за мъже в България, за което беше дадена изключително висока оценка лично от президента на Международната федерация Ари Граса и президента на Европейската конфедерация Александър Боричич.

Управителният съвет гласува да бъдат приети два нови клуба – Славия 2017 и Ерма 96 (Трън).

След проведено обсъждане и лично изказано мнение от всеки един от присъстващите членове на УС единодушно, с 21 гласа, бе решено настоящото ръководство на Управителния съвет, начело с председателят Данчо Лазаров, да предложи на предстоящото Общо събрание на БФВ да бъде взето решение за определяне на мандата на управителните органи на федерацията до 5 април 2021 година, което е и крайният срок съгласно Устава на сдружението.БЛИЦ-СПОРТ

Добавете Вашия коментар

TOP