Daily Express огласи идеалното време по часове за секс, пиене на алкохол, ядене и спане

14 Април 2018 | 08:17
0 коментара
Любопитно

Ново изследване, публикувано в британското издание"Daily Express", определи идеалното време за извършване на ежедневните дейности на човек като правене на секс, трениране, пиене и спане.

Проучването е направено с помощта на компанията за хранителни добавки "Forza Supplements". Изготвен е здравословен график, според който да извършвате различните дейности в перфектното за това време. 

По този начин ще успеете да извлечете максимални ползи от всяка една дейност. Според графика денят започва в 06:45 ч. и продължава до 22:10 ч.

6,45 ч. - перфектното време за събуждане - особено след 8-часов сън през нощта. 

7 ч. - перфектното време за сутрешна тренировка - кардио упражненията (като тичане) преди закуска изгарят по-голямо количество мазнини. 

7,15 ч. - перфектното време за закуска - 30 минути след събуждане. 

7,30 ч. - перфектното време за секс - 45 минути след събуждане, тъй като приливът на ендорфини след акта сваля стреса и понижава кръвното налягане. 

9,45 ч. - перфектното време за работа - 3 часа след събуждане настъпва истински пик на мисловната дейност, концентрация, креативност и способност за запаметяване.

10,45 ч. - перфектното време за почивка - заради повишените нива на стрес, особено в началото на седмицата. 

12,15 ч. - перфектното време за обяд - 4 часа след закуска

15,30 ч. - перфектното време за воля - показана от хората на диета, които не искат да я провалят. 

18 ч. - перфектното време за вечеря - за хора, които целят отслабване. 

18,10 ч. - перфектното време за питие след работния ден - пиенето на алкохол късно вечер не позволява на организма да се възстанови преди да лягане. 

18,30 ч. - перфектното време за тренировки с тежести.

22,10 ч. - перфектното време за лягане - 20 минути за заспиване и 90 минути за най-възстановителната REM фаза на съня, която е обикновено преди полунощ./Zdrave.to

Добавете Вашия коментар

TOP