„Да, България“ откри офис в Благоевград. Структурата отбеляза началото на дейността си с две благотворителни кампании

23 Декември 2020 | 12:51
0 коментара
Политика

Политическа партия „Да, България“ откри официално своя офис в Благоевград. Помещението се намира на ул.“Митрополит Борис“ 17.

Откриването бе уважено само от членове на партията, тъй като съобразно противоепидемичните мерки, събиранията на повече от 15 души са забранени. От ръководството на партията присъстваха  Ивайло Мирчев,член на ИС и НС и Антоанета Цонева, член на ИС и НС.

Домакините посрещнаха гостите с по чаша вино, пожелавайки си успех.

Председателят на благоевградската структура на „Да, България“ Димитър Нешев заяви, че партията  се готви за изборната 2021 г., а в момента акцентират и на кампанията за честни избори “Ти броиш”.

Благоевградската структура е в добра кондиция, ние сме отворени към всички десни и свободно мислещи хора, а вече можем да бъдем намерени и в нашия офис“, подчерта Нешев.

Веднага след официалната част по откриване на офиса, членовете на „Да, България“ посетиха МБАЛ-Благоевград, където дариха перфузор за отделението по реанимация. Благоевградската структура подари на лекарите на първа линия и празнични пакети с хранителни продукти и  десерти, с които макар и в болнична обстановка, да посрещнат Коледа.

В дните преди откриването, те осъществиха и  друга благотворителна кампания „Подари Коледа на семейство в нужда“, по време на която местната структура на „Да, България“ дари хранителни продукти, плодове и лакомства на близо 50 родители от Благоевград, които сами отглеждат децата си.

„По време на тази кампания, раздадохме и предпазни маски на семействата, защото в условията на пандемия, това е начин хората да се предпазват. От друга страна, преценихме, че хората, които обхваща кампанията ни, може би имат затруднения да си набавят такива, затова им подарихме.“, коментира Росита Бирова, зам. председател на местната структура.

Добавете Вашия коментар

TOP