Цветята и бонбоните за Св. Валентин вече са отживелица! Горещи мацки в Пиринско се събличат срещу 50-60 лева за празника

08 Февруари 2019 | 14:18
0 коментара
Любопитно

Еротични снимки са най-новият хит за Свети Валентин в Пиринско.

За Деня на влюбените все повече българи избират да подарят на любимия човек албум със свои еротични снимки. Балони, цветя и бонбони за Свети Валентин – всичко това е старомодно за клиентите на фотографите. 

Момичета и момчета позират по секси бельо или чисто голи, а фотоджиите се наемат да ги снимат за 50-60 лв.

Проверка установи, че сайтовете за колективно пазаруване преливат от ваучери за фотосесии. Предложенията са най-различни, а цените варират според продължителността, обработените кадри и допълнителните екстри, включени в офертата.

"Много млади девойки се вдъхновяват от снимки на известни жени, които позират за списания, и така през последните години еротичните снимки стават все по-популярни. За будоарната фотография се изисква доверие между човека, който позира и този, който го снима. Трябва да предразположиш клиента, за да се отпусне и да станат наистина добри кадри", разказват фотографи.

Идеята, за да подарят на половинката свои горещи снимки, идва предимно на дами. Те предпочитат стилната еротика и загатването за страст, която може да се крие дори в една усмивка.

Не липсват мераклии обаче и от противоположния пол. 

Добавете Вашия коментар

TOP