Цветен празник в Банско

02 Юли 2020 | 18:04
3 коментара
Култура

Центърът на .Банско грейна, украсен с цветя, балони и детски усмивки по повод Международния ден на цветята.

На импровизирана изложба под открито небе, кметът Иван Кадев и заместникът му Костадин Атанасов наградиха участниците в цветната инициатива "Да посадиш дърво и цвете", организирана от Община Банско. Десетки деца от Банско посадиха, отгледаха и снимаха растения в домовете и градините на семействата им.Освен грамоти, децата получиха тематични награди - луковички, цветен разсад, фиданка на дърво и градински пособия.

По традиция, служителите на отдел"Озеленяване" на Общинската администрация подаряваха цвете - собствено производство.Подготвени бяха цветни изненади, както за участниците, така и за всички жители и гости на града, присъстващи на празника. Цветното тържество получи неочакван екзотичен акцент, когато към празнуващите се присъединиха младоженци, решили точно в този момент да сключат граждански брак.

Англичанин и колумбийка избраха не само да се оженят в Банско, но и да живеят в подножието на Пирин.

Добавени коментари

До баба Венета публикува:
03 Юли 2020 | 22:30
Бабо Венето,пий си хапчетата и не се занимавай с града,в който освен да сееш интриги,нищо друго не успя да постигнеш.
До венета тенева публикува:
02 Юли 2020 | 18:57
Не те ли пенсьионираха тебе краво мръшава венета тенева? не смее крако ти стъпи тука ама пишеш глупости ей мръшо!
Аз съм бурята! публикува:
02 Юли 2020 | 18:37
Е НЕМА ТАКЪВ СМЕЕЕЕХ! С това ли си промотирате курорта, бе? С дръвца и трева! Комунистчетата ми сладки!Остаряла хватка, баста! Кажете , че ви е сигурен града, бе! Айде, давам ви дам жокер, начинаещи управничета - "Елате в Банско! Сигурност и спокойствие!". И кажете на проскубаната ви Сашка да се стегне, че столът и почна да пари и не става за пиар! Да си гледа нарко-групата и да се откаже от управление, не ставаш миличка, всеки го знае!

Добавете Вашия коментар

TOP