Цветанов попари опозицията: Интересуват се само как да...

27 Октомври 2018 | 13:01
1 коментара
Политика

В момента имаме опозиция, която се интересува само от това как да дойде на власт.

Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на осмия университет на Старейшини ГЕРБ в Сандански, предаде агенция "Фокус".

Той даде пример, че във „Визия за България“ на БСП липсва темата „Строителство“.

„Може ли без развита инфраструктура да гарантираш просперитет, развитие на бизнеса и осигуряване на работни места“, попита Цветанов. Според него опозицията търси само конфликти по теми и проблеми, които са преекспонирани, без да предлага реални политики. По отношение стабилността на коалиционното управление, Цветан Цветанов заяви, че то е стабилно и има утвърдена програма, която следва.

„Изпълняват се всички приоритети, като основен акцент е увеличението на доходите“, обяви той. Цветан Цветанов изказа специални благодарности на фондация „Ханс Зайдел“, които оказват голяма подкрепа на ГЕРБ през годините. Той обърна внимание, че съвместно с тях се организират различни форуми на партията, както ѝ кръгли маси по актуални теми и проблеми.

Добавени коментари

Въпрос публикува:
28 Октомври 2018 | 13:35
А можеш ли да ми кажеш коя е тази опозиция,която не се интересува от възкачването ѝ на власт??? Ще ви видим и вас,когато станете опозиция на вашите хора-комунистите!Комунист само за власт мисли!Като източник на доходи!Паднат едните-качат се другите комунисти.Затова сме на този хал!

Добавете Вашия коментар

TOP