Цветанов похвали Симитли, даде висока оценка за развитието му

20 Юни 2018 | 13:00
1 коментара
Политика

Кметът на Симитли Апостол Апостолов изрази задоволството си от работата на Общинския съвет, в който съветниците единодушно подкрепят всички проекти в интерес на града и малките населени места пред зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов. Срещата в Симитли се проведе в залата, където се провеждат заседанията на Общински съвет.

„През последните 8 години всичко се промени и в момента общинските съветници работят в една посока за благото на Симитли и гласуват единодушно за всичко добро, което се случва в общината. Към момента имаме спечелени 11 европроекта, с които ще се направят инвестиции за 50 милиона лева през следващите 2 години. Отделно от това мостът над река Струма, който е в окаяно състояние, е включен в лот 3.2 и ще бъде изграден наново.

Строителството му ще започне още в началото на следващата година. Ще бъде направен един модерен мост с две платна, с пасарелки отстрани за жителите, модерно осветление и пешеходни зони. Със строителството на магистралата ще се поднови цялата общинска инфраструктура, което е много важно за населението на общината. Благодарни сме на държавата както за европроектите, така и за моста, и цялата пътна инфраструктура, включени в лот 3.2, които ще бъдат изградени и реновирани изцяло“, заяви Апостолов.

На срещата, инициирана от Цветанов, бяха поканени всички, които желаят. Кметове и от БСП, и от ДПС присъстваха на срещата, хора от различни политически сили, които изразиха задоволство от работата на правителството.

Цветанов бе посрещнат от общинари и граждани в центъра на града. Кметът го посрещна заедно с внучето си Апостол и със сина си-депутата Стефан Апостолов.

Община Симитли се развива много добре през последните години, а доизграждането на АМ „Струма” ще даде тласък на бизнеса и икономиката в града и региона, каза от своя страна и заместник-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов на срещата в Симитли. В рамките на събитието Цветан Цветанов даде висока оценка на работата на народните представители на ГЕРБ от Благоевградска област, които по думите му работят в екип, за да решават проблемите на общините от областта.

ГЕРБ получи сериозна подкрепа в Симитли в лицето на народния представител Стефан Апостолов. На срещата в Симитли присъстваха още областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева, и депутатите от ГЕРБ Александър Мацурев и д-р Емил Тончев.

Добавени коментари

nomer 1 публикува:
20 Юни 2018 | 14:40
Bravo kakto vinagi nomer 1

Добавете Вашия коментар

TOP