Цветанов: Не смятам, че българското общество днес е готово да приеме БСП и ДПС в едно алтернативно управление

01 Ноември 2017 | 14:30
2 коментара
Политика

Не смятам, че българското общество днес е готово да приеме БСП и ДПС в едно алтернативно управление. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

В момента, в който излезе новината, че БСП ще искат вот на недоверие, прочетох една друга новина - на Евростат, че безработицата е намаляла на 6,1% от 7,2% само за една година. От тук нататък всеки може да си формулира въпросите, които може да задава към управляващите, подчерта Цветанов.

Според него това, че ДПС и БСП искат да бъдат алтернатива или проявяват някакво несъгласие с политиките на сегашното управление, е парламентарна възможност, от която те биха могли да се възползват. Не смятам, че българското общество днес е готово да приеме като алтернатива БСП и ДПС в едно алтернативно управление, допълни Цветан Цветанов./БГНЕС

 

Добавени коментари

Професор публикува:
04 Ноември 2017 | 14:49
Не е вярно, че обществото днес не е готово БСП да го управлява.Г-жа Нинова напоследък показва нов морал на поведение и това се харесва на много хора.
Шлифера публикува:
03 Ноември 2017 | 05:17
Цецо, спри се,с мантри не се управлява. Безработицата е намаляла,защото качественият материал бачка на вън за да си изхранва семействата и съответно не се регистрира като безработен в цъфтящата ни родина. А бизнеса (бизнес- хора,които произвеждат суджуци, строят апартаменти,плащат данъци,които да крадете през бюджета)няма друг избор освен да наема това което е останало. Мантрата за икономически растеж в земята на Винету се дължи само на повишаване цената на труда,а какво се произвежда е друг въпрос.

Добавете Вашия коментар

TOP