Цветанов: БСП клатят лодката и щурмуват властта, за да дойдат на власт!

10 март 2018 | 08:50
3 коментара
Цветанов: БСП клатят лодката и щурмуват властта, за да дойдат на власт!

„Има стремеж да се клати лодката от страна на БСП, но мога да ги уверя, че това няма да стане. Днес българските граждани се вълнуват от това каква е перспективата и какво се случва”. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

„Хубавото е, че дебатът за ЧЕЗ бе изнесен в парламента. Видя се, че няма тема, която да притеснява българските граждани. Има и законодателство, което ще зашити българските интереси”, коментира той в предаването „Панорама” по БНТ.

„В момента дискутираме нещо, което БСП са го създали като условия. През 2004 г., когато са участвали в управлението... периодът, когато е извършена приватизацията, са продадени 67%. Това, което е направено през всички управления на БСП, те не са взели никакъв дивидент”, подчерта Цветанов.

„Ролята на опозицията е да критикува, но критиката трябва да е градивна, с алтернативното решение, което предлагаш. Днес беше важен ден за България. Заседаваха финансовите министри на ЕС. Всички политици се обединиха да започне дебатът за финансовата рамка по време на нашето председателство, за да избегнем популизма. Ние искаме да запазим кохезионната политика, селскостопанската политика”, обясни още той.

Що се отнася до скандалите, които никнат един след друг при Обединените патриоти, Цветанов заяви, че когато е било направено коалиционното правителство, всички са знаели, че трябва да се правят компромиси и че всеки трябва да уважава коалиционния си партньор. „Смятам, че трите партии в ОП ще могат да намерят компромис и да спазим обещанията, които си дадохме в началото”, посочи той.

"Разговарям не само с патриотите, но и с всички други партии. Няма как да правиш политика на омраза и разделение нещо, което прави Корнелия Нинова и президентската институция. Те щурмуват властта, за да дойдат на власт. Целта на БСП е да има предсрочни избори, а президентът Румен Радев да назначи министрите на БСП да влязат през служебния вход”, категоричен бе Цветанов.

БЛИЦ


кака Гинка публикува:
13 март 2018 | 09:10
Стига си се правил на БОГ! За всеки идва ВИДОВДЕН! Крайно време е да си сърбаш попарата!
Бай Ганчо публикува:
12 март 2018 | 14:34
Цв.Цв.,не бъди толкова уверен!Когато сте на власт,цялата е в ръцете ви заедно с медиите.Те ви хвалят и показват наситено много хубави неща,които само вие си харесвате и се опитвате да ни втълпите,че и ние ги харесваме.Да,ама НЕ!Лошото е и друго.Всички други партии,които са били на власт са идвали благодарение на предизборните си обещания,които след избора не са се случвали.С изключение на личното ви забогатяване.Сега е същото:много ни харесват действията на опозицията,но знаем какво ще стане,ако се върнат на власт.Вече сме им яли попарата!Та лошото е,че вече нямаме доверие на никого и не знаем кого да избираме.Всички сте идиоти - от долу до горе и обратно!
Бай Данчо публикува:
12 март 2018 | 07:19
Мога да те уверя,че ще стане! И не защото БСП ви клатят лодкат,а защото вие самите си го правите. И си прав,че гражданите се интересуват от перспективата,но за съжаление с вас не я виждаме.

Добавете Вашия коментар!