Цветан Цветанов специален гост на традиционните кушии на Тодоровден в Крупник

24 Февруари 2018 | 14:30
0 коментара
Общество

Зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов заедно с Народните представители от 1-ви МИР-Благоевград Даниела Савеклиева, Димитър Гамишев и Стефан Апостолов посетиха традиционните кошии в симитлийското село Крупник.

Политиката не е това, което се прави на жълтите павета. Важно е да бъдем по места, да чуем проблемите на хората от тях самите. Това каза зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов пред представители на медиите в с. Крупник (община Симитли), където бе гост на традиционните на Тодоровден конски състезания - кушии.

Оставката на министъра на енергетиката Теменужка Петкова е нейно лично решение и е била с цел да отпадне всякакво съмнение за връзки или натиск в сделката за ЧЕЗ. Ще се направи пълна проверка по случая, за да се гарантира националната сигурност.

Цветанов поздрави кмета на Симитли Апостол Апостолов за усърдната му работа, разултатите, от която днес са видими за всички и посочи, че е от изключителна важност да се завърши по-бързо строителството на АМ „ Струма”, защото това би означавало по-малко жертви и повече екология.

Цветанов посочи още, че е недопустимо президентът Румен Радев да обижда народните представители и приемиера, защото така разделя обществото.

Добавете Вашия коментар

TOP