Цветан Цветанов се срещна с кметът Апостол Апостолов и общинското ръководство на ГЕРБ - Симитли

19 Юни 2018 | 20:21
1 коментара
Политика

Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов се срещна с кметът Апостол Апостолов, общинските съветници, новото общинско ръководство на ГЕРБ-Симитли и кметове на населени места от общината, включително и такива от БСП и ДПС.

На срещата присъстваха областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева, депутатите от ГЕРБ Александър Мацурев, Стефан Апостолов и д-р Емил Тончев.

"Община Симитли се развива много добре през последните години, а доизграждането на АМ „Струма” ще даде тласък на бизнеса и икономиката в града и региона", каза на срещата Цветанов. 

Той поздрави всички присъстващи народните представители от ГЕРБ-Благоевград, които работят в екип, за да решават проблемите на общините от областта, като не пропусна да подчертае, че политиката, която води страната ни, се цени високо в Брюксел, а правителството на Бойко Борисов успешно защитава националните ни интереси.

Кметът Апостол Апостолов отбеляза, че за Симитли европейската солидарност винаги е била много важна и общината е сред първенците по спечелени и реализирани проекти по линия на европейските програми. 

Добавени коментари

БРАВО публикува:
19 Юни 2018 | 23:00
Общинската председателка на ГЕРБ Лиляна Айкова доказа за пореден път, че работи ръка за ръка с кмета Апостолов и структурата е една от най-сериозните в област Благоевград.

Добавете Вашия коментар

TOP