Цветан Цветанов проведе среща с общинското ръководство на ГЕРБ-Разлог и с кмета на града Красимир Герчев

18 Юни 2018 | 17:04
3 коментара
Политика

Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов проведе среща с общинското ръководство на ГЕРБ-Разлог и с кмета на града Красимир Герчев. На събитието присъстваха още народният представител от ГЕРБ-Благоевград и областен координатор на партията Даниела Савеклиева, както и депутатите от ГЕРБ Александър Мацурев, Георги Динев, д-р Емил Тончев и Стефан Апостолов.

„Обстановката днес в България е много по-добра, отколкото беше през 2014 г. след управлението на БСП. Сега можем да се похвалим и с успешно приключване на председателството на България на Съвета на Европейския съюз“, заяви Цветанов по време на срещата. Той отбеляза, че доверието към ГЕРБ се е запазило и продължава да расте, защото партията изпълнява предизборните си обещания, а правителството на Бойко Борисов се е доказало като надежден и предвидим партньор на международната сцена. Цветан Цветанов коментира, че е важно партийните структури по различните населени места да водят диалог с хората за успешните политики, които ГЕРБ успява да реализира на местно и национално ниво.

Заместник-председателят на ГЕРБ подчерта, че кметът на Разлог Красимир Герчев е един от най-успешните кметове на ГЕРБ, който работи в добър синхрон с общинското ръководство. „Даваме висока оценка за работата на Красимир Герчев и е съвсем закономерно да смятаме, че ще продължи и следващ мандат“, съобщи Цветанов. По думите му ежедневните контакти на народните представители на ГЕРБ от Благоевградска област с местната власт помагат за решаването на проблемите от дневния ред на обществото.

По време на срещата в Разлог oбластният координатор на ГЕРБ – Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева представи новото общинско ръководство.  За общински ръководител е избрана д-р Мария Копанарова, а за секретар Петър Попов.

Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов ще посети общините Петрич, Сандански, Струмяни, Кресна и Симитли на 19 юни 2018 г. (вторник). 

Той ще бъде придружаван от народния представител и областен координатор на ГЕРБ - Благоевград Даниела Савеклиева и народните представители на ГЕРБ от Благоевградска област.

В 9.30 ч. зам.-председателят на ГЕРБ ще се срещне в сградата на Община Петрич с кмета Димитър Бръчков.

В 10:45 ч. в партийния офис на ГЕРБ в Петрич, намиращ се на ул. „Цар Борис III”, ще започне срещата на Цветан Цветанов с общинското ръководство на партията.

В 12.00 ч. в сградата на Община Сандански Цветан Цветанов ще разговаря с кмета на Сандански Кирил Котев.

В 14:30 ч. в заседателната зала на хотел „Карелия” в  Струмяни  ще започне срещата с общинското ръководство на ГЕРБ-Струмяни.

За 15:50 ч. е насрочена срещата на заместник-председателя на ГЕРБ с общинското ръководство на партията в Кресна. Събитието ще се проведе в партийния офис.

В 17:00 ч. в сградата на Община Симитли ще се проведе среща с кмета на общината Апостол Апостолов.

Добавени коментари

Гражданин публикува:
19 Юни 2018 | 17:43
Кви високи оценки кви 5 лева бе хора, да не сте друдасни, Гейчев защо не разхо Цв. Цв. из града да му покажеш колко е високо мнението на хората за тебе, и до кога гробаджиите ще продължавате да спекулирате с тъпото европрецедателство, какво е на мегдана от него, освен тъпите селфита от моста на влобените пред НДК.
Вънджовия публикува:
18 Юни 2018 | 18:07
В коя миша дупка се сте свери тоо пат, поне да бехте отшили кут Кика в маалата, ле там ви е елеторато, поне хора да се беа снимали около вас, да знаето българския народ е прост и търпели, ама като му кипне... мамата ви е ебана!
ГРОБ публикува:
18 Юни 2018 | 18:01
Боклуци!!!

Добавете Вашия коментар

TOP