Цветан Цветанов официално обяви Атанас Камбитов за кандидат - кмет на Благоевград

18 Юни 2018 | 11:38
0 коментара
Политика

Атанас Камбитов ще е новият кандидат за кмет на Благоевград, издигнат от ГЕРБ за местните избори догодина, това заяви преди минути Цветан Цветанов, който от днес е на посещение в Пиринско.

Цветанов допълни , че д-р Атанас Камбитов е направил много, за да се говори положително за Благоевград. „Реновирането на площадното пространство и сградата на Общината са доказателство в тази посока”, уточни той.

Цветанов коментира също, че общинската структура на ГЕРБ в Благоевград има нов председател в лицето на областния управител Бисер Михайлов:

“Спряхме се на него, защото той показва, че може да работи добре с кметовете на всички общини, независимо от партийната им принадлежност”, категоричен бе Цветан Цветанов.

Според него е изключително важно да има диалог между партиите, за да бъдат постигнати по-добри резултати за хората. Цветан Цветанов подчерта, че в последните години ГЕРБ е направил пробив и в смесените райони, а доказателство за това са местните избори, които са се провели в различните населени места през последните месеци и години.

Пред медиите в Благоевград Цветанов коментира и други актуални теми, сред които подписването на споразумението между Гърция и Македония за името на Македония, като отбеляза, че то е добре както за двете страни, така и за България, защото добрите отношения между съседите ни, гарантират сигурност и за нас, уточни още той.

Добавете Вашия коментар

TOP