Цветан Цветанов: Кметът Камбитов промени изцяло облика на Благоевград

18 Юни 2018 | 15:11
2 коментара
Политика

Заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Парламентарната група на партията Цветан Цветанов даде отлична оценка за работата на д-р Атанас Камбитов като кмет на Благоевград и през втория мандат на управление.

Той категорично заяви, че няма по-добра кандидатура от тази на градоначалника за местните избори през 2019 година. 

„Благоевград е Общината, която се възползва най-добре от Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради. Това променя целия облик на града, дава по-голямо спокойствие на хората и води до намаляване на техните разходи“, категоричен бе Цветанов. Той допълни, че благодарение на усилията на кмета Камбитов, Благоевград става все по-разпознаваем и е пример за успешно управление.

Заместник-председателят на ПП ГЕРБ подчерта и голямата важност на останалите проекти, които се изпълняват по ОП „Региони в растеж“. Той посочи за пример мащабния проект „Благоустрояване на градската среда“, както и  „Въвеждане на мерки за енергийна ефективност в общински административни сгради” .

„Когато една община се превръща в строителна площадка, това означава, че кметовете си  вършат своята работа. Сградата на Община Благоевград е доста амортизирана. В момента тя се обновява по ОП „Региони в растеж“, по проект подготвен от кмета и неговия екип. Относно площада в Благоевград – над 30 години не е реновиран, а знаете, че под една или друга форма има необходимост от ремонти. Когато партията е в добро състояние, когато кметовете работят. Когато се възползваме от европейската солидарност, когато имаме икономически растеж, означава, че можем да отговорим на очакванията на хората“, допълни Цветанов

Той припомни, че кметът д-р Атанас Камбитов, преди първия си мандат, се справи отлично и като народен представител. “Всички народни представители, които поеха отговорността да бъдат кандидати за кметове, се показаха и като много добри градоначалници. Благоевград не трябва да мисли за друга кандидатура за кмет, освен тази на Атанас Камбитов.  Цветанов заяви, че в момента тече подготовка за подготовка за местните избори, които предстоят следващата година. По думите му се поддържа  добър диалог с местните структури и се очаква подкрепа от досегашни членове на опозиционни партии. „Целта е страната да бъде единна и силна“, заяви Цветанов. 

Цветан Цветанов пристигна в Благоевград,  придружаван от народния представител и областен координатор на ГЕРБ - Благоевград Даниела Савеклиева и народни представители на ГЕРБ от Благоевградска област.

Добавени коментари

Боркур публикува:
18 Юни 2018 | 17:44
Селски играч е Камбата. Няма потенциал за развитието на града. По- добре да бяха номинирали Иво Кучката.
Калин публикува:
18 Юни 2018 | 15:28
https://www.blagoevgrad.eu/blagoevgrad-ostava-na-dnoto-po-sredna-rabotna-zaplata-v-stranata.html

Добавете Вашия коментар

TOP