Цветан Цветанов и кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ-СДС Андрей Новаков и Илия Лазаров присъстваха на неделната литургия в Банско

12 Май 2019 | 12:35
10 коментара
Общество

Председателят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов и кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ – СДС Андрей Новаков и Илия Лазаров присъстваха на неделната литургия в църквата „Св. Троица“ в Банско

. Преди това Цветанов разговаря с туристи, посетили Банско, сред които такива от Пловдив, които изразиха задоволството си от начина, по-който изглежда курортния град и заявиха подкрепата си към ПП ГЕРБ и кандидатите за евродепутати от листата на партията. На събитието присъстваха още областният координатор на ПП ГЕРБ – Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева, депутатите Александър Мацурев и д-р Емил Тончев, общинският ръководител на ГЕРБ – Благоевград Бисер Михайлов, кметът на Банско Георги Икономов, кметове на кметства, общински съветници и граждани.

Добавени коментари

Извод публикува:
13 Май 2019 | 13:01
Не ви ли прави впечатление езикът на герберите? Тогава какво да очакваме от тях?Защо да се учудваме на управлението на ГЕРБ,че е толкова ниско? Вижте им електората с какви изрази си служи.Затова има и "анонимни".
До героичната "Анастасия" публикува:
13 Май 2019 | 12:47
Не Ви ли говори нещо за тази анонимност? Не?! Жалко! Това значи,че не познавате репресивната политика на производните на БКП - ГЕРБ. Това значи - СТРАХ.А защо ли?...Примери - хиляди.
Анастасия публикува:
13 Май 2019 | 10:43
Вие сте боклуци и страхливци, коментирате с фалшиви имена ..., какви хора сте бе?
Иван публикува:
12 Май 2019 | 23:51
Молят се с мръсни помисли искат да спечелят за да могат пак да ограбват държавата и народа.Особено Гербаджийте са страшно нагли същества! Никои да не ги избира за да паднат и да се спасим от тези продажници и мафиоти!
"Вън търговците от Храма" публикува:
12 Май 2019 | 21:56
Крадоха,крадоха и сега "ето и нас". Дошли да им се опростят греховете. Ама няма-а-а! Тая така не става. Ни срам,ни очи! А тоя път може и да стане-те и попчетата са като тях!
Ufff публикува:
12 Май 2019 | 17:15
Всички до един са боклуци и крадци!Икономовия и Мацуревия страшни крадци и рекетьори биха се пцуха се и се се лижат па.Икономовия боклук нема като него таков лъжец и мърша.
ОПА публикува:
12 Май 2019 | 17:12
Дано са се помолили убедително, че рахата е на път да си отиде.
ТИТА публикува:
12 Май 2019 | 17:08
ТИ ДА ВИДИШ------- ЦВЕТАНОВ В БАНСКО????
гошо публикува:
12 Май 2019 | 16:17
сите извезани крадци,фани единия удри друджия.
Банско публикува:
12 Май 2019 | 15:35
Икономовия и Мацуревия не се ле биха па?Оти Икономовия го беше бил пред парламенто,та си викаме да не е па Мацуревия пумяр да му върне на негова си територия.Пумяре та пумяре да видиш собрали на една мешка......

Добавете Вашия коментар

TOP