ЦСКА-София се разделя с вратаря от Благоевград Георги Китанов

29 Май 2019 | 08:43
0 коментара
Спорт

ЦСКА-София е изключително активен на трансферния пазар, като вече се подсили с три нови попълнения. Но и при напускащите „Армията“ след края на сезона ще има сериозна активност, пише вестник „Тема Спорт“.
Очаква се поне петима футболисти да си стегнат багажа, а сред тях ще е и вратарят Георги Китанов, чието име беше замесено в скандала с изгонените от Черно море играчи заради съмнения за уреждане на мач именно с „червените“. Вратарят от Благоевград отдавна е нежелан на Армията.


Стражът има договор само до края на сезона и по всичко личи, че няма да бъде подновен и ще трябва да търси късмета си другаде. Сред другите сигурни напускащи се очаква да е защитникът Стивън Перейра, който не е помирисал терен от февруари насам, когато си отбеляза нелеп автогол в дербито с Левски.
Играещите под наем на „Армията“ Нуно Томаш и Жорже Интима-Жоржиньо почти сигурно се завръщат при отборите си, от които са преотстъпени. Крилото дори вече благодари на „червените“ в социалните мрежи и намекна за раздялата.
Очаква се пък един от консистентно представящите се играчи в нападение Едвин Джеси да бъде продаден през лятото. Към него има интерес от Англия, като се твърди, че има такъв от Премиършип, но трансфер точно в най-силното първенство изглежда малко вероятен. По-скоро ще отиде някъде във второто ниво.
Не е ясно и какво ще е бъдещето на резервния вратар Данте Стипица. Миналото лято той беше измъкнат под носа на Левски, но почти не записа игрови минути и може да бъде преотстъпен. Същото се отнася и за някого измежду младоците Ангел Лясков и Стойчо Атанасов.Пирин спорт

Добавете Вашия коментар

TOP