ЦСКА-София плати 8 млн. лв. за емблемата

12 Октомври 2018 | 07:42
0 коментара
Спорт

 ЦСКА върна своята емблема, сумата е платена. Това съобщи сайтът на ЦСКА-София.

Припомняме, че през месец май миналата година представителите на Гриша Ганчев - фирма "Ред енимълс" ЕООД спечели търга за емблемата на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД. Търгът се проведе в Кърджали, а "Ред енимълс" го спечели с оферта от 8 млн. лева - с пет млн. повече от тази на Никола Газдов от ЦСКА 1948.

Днешното съобщение на сайта на ЦСКА-София гласи: "ЦСКА е велик клуб и ще остане такъв за поколения напред. Клуб, който се бори честно на зеления терен и отстоява своето достойнство.

В последните години получихме много некоректни удари отвсякъде. Сега отново сме свидетели как законите на страната се погазват. Свидетели сме как незаконно един недвижим имот е вкаран без никакво правно основание в активите на фалиралото дружество.

Свидетели сме на явна измама от страна на синдик Дора Милева и съпричастно нежелание и пасивност на съдия Мария Райкинска да реагира адекватно и коригира тази несправедливост.

Въпреки всички тези обстоятелства, ние заявяваме официално: ЦСКА върна своята емблема!

Сумата е платена, поетият ангажимент е изпълнен, дадената дума е спазена! ЦСКА е над всичко, нека заедно го върнем там, където заслужава!". /БГНЕС
 

Добавете Вашия коментар

TOP