ЦСКА-София иска 3 млн. за Десподов

06 Октомври 2018 | 10:19
0 коментара
Спорт

Елитни турски клубове се облизват за крилото на ЦСКА-София Кирил Десподов. Националът е може би най-добрият играч на „червените“ през сезона и логично привлече погледите на чуждестранни тимове.

Десподов има четири гола и две асистенции от началото на сезона и си спечели титулярно място в тима на България при победите над Словения и Норвегия. На няколко пъти чужди емисари са гледали на живо изявите на родения в Кресна национал. Според запознати в мениджърските дела единият от клубовете, които се интересуват от крилото, е Трабзонспор. Тимът в момента се движи на 10-о място в турското първенство, като амбициите са за класиране в евротурнирите.

„Към Десподов има сериозен интерес отдавна. През лятото имаше конкретна оферта за него, но ръководството я отхвърли. От ЦСКА -София искат минимум 3 милиона евро за него, но на този етап никой не е готов да плати толкова пари“- коментираха пред „България днес“ мениджъри.

Евентуално развитие по трансфер на Десподов може да има през зимния трансферен прозорец. Самият футболист не крие, че иска да играе в чужбина. Евентуално още по-голямо изоставане на ЦСКА-София от борбата за титлата може само да форсира продажбата на Десподов.

Добавете Вашия коментар

TOP