ЦСКА-София: Галчев и Головодов са отстранени заради системно нарушаване на вътрешния правилник и спортния режим

19 Септември 2016 | 15:57
0 коментара
Спорт
ЦСКА-София: Галчев и Головодов са отстранени заради системно нарушаване на вътрешния правилник и спортния режим

Ръководството на ЦСКА-София най-сетне обясни причините за мистериозното отстраняване на Борис Галчев и Павел Головодов от първия и дублиращия тим  на „червените”.

Двамата са наказани с това да не попадат в групата на своите отбори до второ нареждане.

Обяснението за капитана на ЦСКА-София е, че системно нарушава вътрешния правилник, докато талантът Головодов е санкционират заради неспазване на режима, спортния морал и добродетелите, които трябвало да притежава всеки един млад спортист.

Ето какво гласи съобщението, публикувано в сайта на "червените":

"Армейци,

Поради зачестилите спекулации около футболисти на ЦСКА, Ръководството на клуба желае да внесе яснота по случаите, за които се изписа доста последните дни:

– Борис Галчев е наказан да не попада в групата до второ нареждане заради системно нарушаване на вътрешния правилник. Борис Галчев нееднократно бе предупреждаван за поведението си, но той не взе мерки и това породи проблем с единия от собствениците;

– Павел Головодов е отстранен да не попада в групата на дублиращия отбор до второ нареждане заради системно нарушаване на спортния режим, спортния морал и етиката – добродетели, които трябва да притежава всеки един млад спортист.

Всички треньори, футболисти и ръководители в клуба трябва да разберат и осъзнаят, че да работиш за най-успешния клуб в България – това е отговорност, дисциплина и ред!

ЦСКА – ТОВА СИ ТИ!

Добавете Вашия коментар

TOP